نکاتی مهم برای راه اندازی تولیدی لباس و پوشاک
تصور کنید که ایده چندین سالهتان را پس مدتها به حقیقت تبدیل کرده و تولیدی پوشاک و لباستان را راه اندازی نمودهاید. سپس با استفاده از اصول مدیریت، به بررسی و نظارت بر امور کارگاه و تولیدیتان میپردازید. البته شما برای قدم گذاشتن در این مسیر به نکاتی مهم برای راه اندازی تولیدی لباس و پوشاک نیاز دارید، تا بازدهی و عملکرد کسب و کارتان را بهبود بخشیده و نحو احسن آنها را مدیریت کنید.
در این مقاله، راهنمایی های لازم را به شما ارائه خواهیم داد و مراحلی که باید برای راه اندازی یک کسب و کار پشت سر بگذارید به تفصیل توضیح داده خواهد شد. وقتی صحبت از راه اندازی یک کارخانه پوشاک به میان می آید، به معنای این است که باید به فکر راه اندازی یک واحد تولید پوشاک باشید. حال این واحد تولید پوشاک می تواند یک واحد تولیدی کوچک یا اینکه یک واحد تولید انبوه و بزرگ باشد و یا واحدی که به صورت مقاطعه کاری به تولید پوشاک میپردازد.
مدت زمان تخمینی مطالعه: ۶ دقیقه
هزینه راه اندازی تولیدی پوشاک
راه اندازی تولیدی پوشاک از جمله کسب و کارهایی است که هزینه راه اندازی آن نسبت به سایر مشاغل، کمتر و موانع ورود به این کسبوکار نیز کمتر است. برای راه اندازی بعضی از تولیدی ها، تجهیزات گران یا مجوزهای دست و پا گیر باعث شده است افراد از شروع راه اندازی کسب و کار خود منصرف شوند، به اصلاح دیوار ورود آنقدر بلند است که ترجیح میدهند عطایش را به لقایش ببخشند.
مراحل تولید پوشاک در کارگاه تولیدی
در اینجا با مرور مراحل تولید و ارائه نکاتی مهم برای راه اندازی تولیدی لباس و پوشاک به شما کمک میکنیم که گامهایی استوار برای تحقق بخشیدن به ایدههایتان بردارید. و به درآمدزایی از خیاطی برسید.
تعیین هدف از راه اندازی تولیدی لباس و پوشاک:
همواره از گذشته درباره اهمیت تعیین هدف سخن میگوبند. در نقل قول “در زندگی اولین کاری که باید انجام دهید این است که تصمیم بگیرید که واقعا چه چیزی می خواهید. هزینه ها و نتایج را ارزیابی کنید. آیا نتایج ارزش این هزینه ها را دارند؟ سپس تصمیم خود را کاملا مشخص کنید و با تمام قدرت خود به دنبال هدف خود بروید.” از آلفرت مونتاپرت که درباره اهمیت تعیین هدف سخن میگوید.
بدین ترتیب در اولین گام هدفتان از راه اندازی کارگاه تولیدی را مشخص نمایید. چنانچه هدف اصلی را برای درآمدزایی بگذارید، بهتر است کمی تامل کرده و در هدف اصلیتان تجدید نظر کنید. زیرا در ابتدای راه اندازی کارگاه قطعا دچار زیان میشوید و میبایست صبر لازم برای برابری دخل و خرج تا افزایش درآمد را داشته باشید.
اطلاعات لازم جزو نکاتی مهم برای راه اندازی تولیدی لباس و پوشاک :
قبل از اینکه تجهیزات خیاطی و تولیدی بخرید، بروید و تحقیق کنید روی کدام پوشاک میتوانید مانور دهید. تولید هر لباس سختی و آسانی خودش را دارد، مثلا تولید تیشرت ، مانتو عمده و لباس زیر بسیار راحتتر از تولید شلوار جین است. در تولید شلوار جین نیاز به انواع چرخ خیاطیهای سردوز قوی ، دستگاههای سنگشور و اتو بخارهای صنعتی دارید. در صورتی که برای تولید تیشرت نیاز به تجهیزات گران نیست.
بنابراین اول تحقیق کنید و سپس تعیین کنید در بلند مدت میخواهید چه لباسی تولید کنید.
امروزه تولیدیهای بسیار کمی هستند که توانایی تولید و دوخت باکیفیت بالا داشته باشند. مثلا بعضی از چرخهای دکمه دوز توانایی دوخت دکمههایی که کمی مدرن هستند را ندارد. اگر بتوانید یکی از این نیازها را شناسایی کنید مطمئن باشید سفارش خوبی از سمت پخشکنندگان و عمده فروشان دریافت خواهید کرد.
به دنبال تجهیزات مناسب نساجی و خیاطی بگردید:
در سومین گام بهتر است که به دنبال بهترین و مناسبترین ابزارآلات لازم جهت راه اندازی تولیدی لباس و پوشاک بگردید. سپس ابزار مناسب را تهیه نمایید.
انتخاب مکان مناسب یکی از نکات مهم جهت راه اندازی تولیدی لباس و پوشاک
برای راه اندازی هر کاری نیاز به یک محل مناسب است ، اگر مکانی که قصد راه اندازی تولیدی دارید برای خودتان باشد خیالتان از بابت جابجایی یا افزایش هزینهها مثل رهن یا اجازه راحت است ولی برای اجاره مکان تولید چند نکته را مد نظر داشته باشید.
قرارداد حداقل دو ساله ببندید، جابجایی تجهیزات خیاطی مثل چرخ ، میز برش ، اتو صنعتی بسیار سخت است . از سختی آن که بگذریم ، این محل کسب و کار شماست و مشتریان شما را در انجا میشناسند. شوخی نیست ، میخواهید کسب و کار بزنید. وقتی میخواهید مکانی را برای تولیدی انتخاب کنید نگاهتان بلند مدت باشد ، زیرا بخاطر توجه نکردن به مسائل کوچک باعث میشود در آینده دچار مشکلات جدی شوید.
دریافت مجوز تولیدی پوشاک
نکاتی مهم برای راه اندازی تولیدی لباس و پوشاک چیست؟ آیا دریافت مجوز اهمیت زیادی دارد؟
در حالت کلی کارگاههای کوچک میتوانند به صورت زیرزمینی فعالیت کنند. چنانچه بخواهید یک تولیدی بزرگ با پرسنلی که در آن مشغول به کار هستند داشته باشید یا اگر بخواهید برای واحد تولیدیتان از بانکها وام دریافت کنید، باید مجوز داشته باشید. مانند هر مجوز دیگری ، دریافت مجوز تولیدی پوشاک دارای یکسری فرایند و ارائه مدارک است. بهترین مکان جهت کسب اطلاع از نحوه چگونگی دریافت مجور تولید پوشاک ، سایت اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لباس است.
فروش لباسها به صورت عمده
همه تلاش تولیدکنندگان این است تا محصولی که تولید میکنند، بفروشند. تا از این طریق کسب وکار خود را توسعه دهند. روشهای مرسوم برای فروش لباس بصورت ، فروش به پخشکنندگان لباس و عمده فروشان است. بعضی از کارگاههای تولید پوشاک با پخشکنندگان و عمده فروشان قرارداد دارند به طوریکه تولیدکننده بعد از دوخت، لباسها را مستقیما به پخشکننده میفروشند.
اما روشی دیگری نیز وجود دارد که کمک میکند بازار تولیدکنندگان فقط به چند پخش کننده یا عمدهفروش محدود نشود بلکه بتوانند تولیدات خود را مستقیما و بدون واسطه به دست مصرف کننده برسانند.
گرفتن سفارش تولیدی لباس
برخی از تولیدیها به صورت مزونی و با دریافت سفارش از مشتری به تولیدهایی خاص و منحصر به فرد میپردازند. بدین ترتیب میتوانید علاوه بر تولید انبوه به صورت مزونی و به کمک خیاطی با الگو نیز فعالیت کنید و درآمدزایی نمایید.
صفر تا صد تولید لباس
نکاتی مهم برای راه اندازی تولیدی لباس و پوشاک وجود دارد که در اینجا به معرفی این نکات مهم میپردازیم. تا میزان فروش و محصولات خود را ارتقا بخشیده و گامهایی نوین برای کسب و کارتان بردارید.
- از شبکههای اجتماعی برای بالا بردن مخاطبان خود استفاده کنید. سعی نمایید که اطلاعات مناسب و کاملی را از برند خود ارائه کنید.
- آگهیهای خود را معطوف به وب سایتها و نشریههایی کنید که مخاطبان بالقوه شما را شامل میشوند.
- حامی رویدادی شوید که مخاطبان شما در آن حضور دارند.
- درنمایشگاهها و رویدادهای مرتبط شرکت کنید. پرداخت هزینه برای یک غرفه میتواند گران باشد، اما هم از لحاظ فروش و هم تبلیغ میتواند به نفع شما باشد.
- از خودتان شروع کنید. لباسهای طراحی شده برند خود را بپوشید و نظرات مردم را بپرسید . از آنها استفاده کنید؛ این نیز به شما در طراحی محصولی که دوست دارید کمک خواهد کرد. در شروع کار، بودجه شما بسیار کم خواهد بود، بنابراین از هر فرصتی که میتوانید استفاده کنید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
آشنایی با انواع دوخت
آشنایی با انواع دوخت و نحوه کوکو زدن به پارچه از جمله مهمترین مهارتهایی است که یک خیاط باید به آن مسلط شود تا بتواند لباس تمیزی را بدوزد.
یادگیری خیاطی در خانه بدون کلاس حضوری
یادگیری خیاطی میتواند زمینه ساز اشتغال پایدار برای افراد بسیاری شود. برای یادگیری خیاطی بدونکلاس و در منزل میتوان به سراغ فیلمهای آموزشی در آکادمی آرامه رفت.
نکات مهم در راه اندازی کارگاه خیاطی در خانه
برای راه اندازه کارگاه خیاطی در خانه باید به نکاتی توجه داشت. رعایت این نکات کمک میکند تا بتوان خیلی سریع به نتیجه مورد انتظار دست پیدا کرد.
به چه مقدار پارچه برای دوخت لباس نیاز داریم؟
یک خیاط باید از مقدار پارچه مورد نیاز برای دوخت انواع لباس آگاهی داشته باشد تا در زمان دوخت انواع لباس با مشکل کمبود پارچه مواجه نشود.
چگونه از خیاطی درآمد داشته باشیم؟
با آموزشهای مهارتی میتوان به درآمد از خیاطی دست پیدا کرد. اجرای ایدههای مختلف برای خیاطی در منزل، شانش اشتغال بانوان را افزایش میدهد.
آشنایی با ابزارهای ضروری خیاطی
یک خیاط برای اینکه بتواند در کار خود پیشرفت داشته باشد بایستی با انواع ابارهای ضروری در خیاطی آشنا باشد. در این مقاله به معرفی وسایل ضروری برای خیاطی پرداختهایم.
دیدگاهتان را بنویسید